O firmie

Jesteśmy prawdopodobnie największą rodzinną firmą o polskim kapitale, która posiada pełen łańcuch integracji pionowej w rolnictwie. 

Nasza pasja do rolnictwa rozwija się od 1980 roku

TRADYCYJNOŚĆ

Smak naszych wędlin i przetworów zawdzięczamy 30 letniej tradycji.

LOKALNOŚĆ

Pochodzimy z serca Wielkopolski i to tu powstają nasze produkty.

NATURALNOŚĆ

Własna hodowla trzody i pasz są gwarantem naturalnej jakości.

PRODUKCJA

Stawiamy na jakość
i nowoczesność

Staramy się podążać za panującymi trendami na rynku żywności. Nasze produkty towarzyszą Tobie w każdej porze dnia; szynka na śniadanie; kanapka w drodze na spotkanie; danie gotowe na obiad; frankfuterki na kolację.

DYWERSYFIKACJA

Rozwijamy biznes 
w różnych dziedzinach

Z racji prowadzonej działalności, naszymi finalnymi produktami są zarówno produkty roślinne jak i zwierzęce. W ostatnich miesiącach w skutek uruchomienia zakładu dań gotowych, do oferty dołączyły także produkty typu „convenience”.

Firma w liczbach

W promieniu 80 kilometrów od Borku Wielkopolskiego na terenie kilku powiatów południowej Wielkopolski, prowadzona jest działalność, która w liczbach przedstawia się następująco:

5 000

hektarów pól uprawnych

70 000

litrów mleka dziennie

80 000

kg wyrobów mięsnych dziennie

15 000

dań gotowych dziennie

30 000

kanapek dziennie

Gdy zakładałem pierwsze gospodarstwo w Borku Wielkopolskim, moim priorytetem było dbać o każdy etap powstawania mięs. Dzięki selekcji pasz, własnej hodowli o wysokim standardzie i tradycyjnym recepturom, już od 30 lat udaje mi się utrzymać wspaniały smak wędlin i przetworów. Dziękuję za wybór moich produktów i życzę smacznego!

Nasze gospodarstwa

Łącznie gospodarzymy w 29 lokalizacjach, z których większość stanowią fermy trzody chlewnej i bydła mlecznego.