1. Schab z kością z polędwicą 2. Schab z kością bez polędwicy 3. Schab bez kości 4. Karkówka z kościa 5. Karkówka bez kości 6. Boczek wąskocięty, z żeberkami, ze skórą 7. Boczek szerokocięty, z żeberkami, ze skórą 8. Boczek szerokocięty, z pachwiną 9. Boczek bez żeberek, ze skórą 10. Boczek bez żeberek, bez skóry 11. Łopatka z/k z/gol. 12. Łopatka b/k 4D 13. Szynka z/k z/gol 14. Szynka b/k 4D 15. Zrazowa górna 16. Zrazowa dolna 17. Szynka myszka 18. Szynka ogonówka 19. Mięso wieprzowe kl. II A 80/20 | 20. Mięso wieprzowe kl. II B 50/50 21. Golonka przednia 22. Golonka tylna 23. Żeberka paski 24. Żeberka trójkąty (mostki) 25. Podgardle b/s 26. Podgardle z/s 27. Pachwina z/s 28. Nogi przednie 29. Nogi tylne 30. Kości schabowe 31. Kości karkowe 32. Kości rurkowe 33. Ogony z kością ogonową 34. Głowy wieprzowe 35. Skórki wieprzowe 36. Tłuszcz drobny twardy 37. Słonina |