ELEMENTY ROZBIOROWE CHŁODZONE I MROŻONE

1. Schab z kością z polędwicą 
2. Schab z kością bez polędwicy
3. Schab bez kości
4. Karkówka z kościa
5. Karkówka bez kości
6. Boczek wąskocięty, z żeberkami, ze skórą
7. Boczek szerokocięty, z żeberkami, ze skórą
8. Boczek szerokocięty, z pachwiną
9. Boczek bez żeberek, ze skórą
10. Boczek bez żeberek, bez skóry
11. Łopatka z/k z/gol.
12. Łopatka b/k 4D
13. Szynka z/k z/gol
14. Szynka b/k 4D
15. Zrazowa górna
16. Zrazowa dolna
17. Szynka myszka
18. Szynka ogonówka
19. Mięso wieprzowe kl. II A 80/20
20. Mięso wieprzowe kl. II B 50/50
21. Golonka przednia
22. Golonka tylna
23. Żeberka paski
24. Żeberka trójkąty (mostki)
25. Podgardle b/s
26. Podgardle z/s
27. Pachwina z/s
28. Nogi przednie
29. Nogi tylne
30. Kości schabowe
31. Kości karkowe
32. Kości rurkowe
33. Ogony z kością ogonową
34. Głowy wieprzowe
35. Skórki wieprzowe
36. Tłuszcz drobny twardy
37. Słonina