Rzeźnia

Jakość i nowoczesność

Nasza rzeźnia jest jedną z najnowocześniejszych w zachodniej Polsce. Spełniamy wszystkie wymagania sanitarne określane przez odbiorców krajowych i zagranicznych. Światowy poziom naszych wyrobów zapewniają nowoczesne rozwiązania technologiczne, które pozwalają konkurować z przedsiębiorstwami z całej Europy Zachodniej. Rzeźnia wyposażona jest także w magazyny, mroźnię o możliwości przechowywania 8 tys. ton mięsa jednorazowo w temperaturze -20, oraz nowoczesną ekspedycję. 

Nowoczesna linia ubojowa
Sprawny rozbiór półtusz
Rozległa chłodnia
elementy rozbiorowe chłodzone i mrożone

1. Schab z kością z polędwicą 
2. Schab z kością bez polędwicy
3. Schab bez kości
4. Karkówka z kościa
5. Karkówka bez kości
6. Boczek wąskocięty, z żeberkami, ze skórą
7. Boczek szerokocięty, z żeberkami, ze skórą
8. Boczek szerokocięty, z pachwiną
9. Boczek bez żeberek, ze skórą
10. Boczek bez żeberek, bez skóry
11. Łopatka z/k z/gol.
12. Łopatka b/k 4D
13. Szynka z/k z/gol
14. Szynka b/k 4D
15. Zrazowa górna
16. Zrazowa dolna
17. Szynka myszka
18. Szynka ogonówka
19. Mięso wieprzowe kl. II A 80/20

20. Mięso wieprzowe kl. II B 50/50
21. Golonka przednia
22. Golonka tylna
23. Żeberka paski
24. Żeberka trójkąty (mostki)
25. Podgardle b/s
26. Podgardle z/s
27. Pachwina z/s
28. Nogi przednie
29. Nogi tylne
30. Kości schabowe
31. Kości karkowe
32. Kości rurkowe
33. Ogony z kością ogonową
34. Głowy wieprzowe
35. Skórki wieprzowe
36. Tłuszcz drobny twardy
37. Słonina

półtusze wieprzowe i elementy poubojowe

1.Półtusze pełne w klasach E,U,R
2.Półtusze – cięcie agencyjne w klasach E,U,R
3.Półtusze mrożone
4.Uszy
5.Żołądki
6.Mózg
7.Nerki
8.Ozory
9.Płuca
10.Serca
11.Przepona
12.Przełyki
13.Wątroba
14.Hemoglobina
15.Mięso drobne klasy IV

Kontakt

Frost & Meat by Mróz sp. z o.o. - zakład produkcyjny
ul. Gostyńska Szosa 29A
64-125 Poniec

tel. +48 65 57 29 300
fax  +48 65 57 29 301

Rzeźnia Mróz Sp. z o.o.

ul. Borzęciczki 29a
63-720 Koźmin Wlkp

tel. +48 62 721 69 76