Naszym priorytetem jest pełna kontrola nad każdym etapem produkcji, od siewu po wyrób gotowy. Mamy własną ziemię, hodujemy prosiaki, tuczymy je, ubijamy i przerabiamy we własnych zakładach. W dzisiejszych warunkach byłoby to praktycznie niemożliwe do stworzenia od podstaw.
Większość zbóż uprawianych na naszych polach przeznaczonych jest do produkcji pasz. Podstawowe zboża takie jak pszenica, jęczmień, pszenżyto i kukurydza, wzbogacone o niezbędne minerały i koncentraty stanowią podstawę żywienia trzody i bydła. Ponadto w strukturze upraw znaczącą pozycję stanowią także buraki cukrowe i rzepak.
Na bazie własnych upraw, w dwóch mieszalniach produkujemy homogenne pasze bez GMO, które przeznaczamy do żywienia bydła oraz trzody chlewnej. Naszą ideą jest produkcja pasz bez zbędnych dodatków, w oparciu o naturalne składniki i ich sprawdzone proporcje. Dzięki temu wiemy, że nasze zwierzęta prawidłowo się rozwijają.
Z zachowaniem dobrostanu zwierząt, produkujemy najwyższej jakości mięso. Nasi pracownicy zapewniaja najlepszą opiekę, przez co wszystkie nasze stada posiadają optymalne warunki do rozwoju. Dzięki temu spełniamy standardy dobrostanu zwierząt, a nasze mięso spełnia wszelkie wymogi i normy.
Do przygotowania wędlin i wyrobów garmażeryjnych wykorzystywane są znakomite polskie receptury, które w pełni odpowiadają kulinarnym gustom naszych klientów. Wysokie kwalifikacje, doświadczenie załogi oraz zaawansowana technologia umożliwiają produkcję wyrobów wysokiej jakości.
Aby zapewnić naszym wyrobom zawsze taki sam smak i jakość, kontroli podlega każdy etap produkcji. Dbamy o najwyższe standardy higieny i bezpieczeństwa. Nasi pracownicy przechodzą regularne szkolenia zarówno w zakresie BHP jak i najnowszych zaleceń dotyczących produkcji.